Top Rated Articles
Test Your General Knowledge 
ByEdMo   posted on01 Mar, 12 2474 Views 0 Comments General Knowledge Add to favorite

1. The longest river in the world is:
A) Nile
B) Amazon
C) Ganges
D) Mississippi

Ans:A

2. The longest national highway (point to point) in the world is:

A) Pan-American Highway
B) Trans-Canada
C) Highway 401 in Ontario
D) Karakoram Highway

Ans:B

3. The highest mountain in the world is:

A) K2 (Mount Godwin Austen)
B) Kangchenjunga
C) Everest
D) Lhotse
Ans:C

4. The country that accounts for nearly one third of the total teak production of the world is:

A) India
B) Myanmar
C) Canada
D) Malaysia
Ans:B

5. The largest desert in the world is:

A) Sahara Desert
B) Arabian Desert
C) Gobi Desert
D) Patagonian Desert
Ans:A

6. The largest coffee-growing country in the world is:

A) Dominican Republic
B) Puerto Rico
C) El Salvador
D) Brazil
Ans:D

7. The first Prime Minister of BanglaDesh was:

A) Begum Khaleda Zia
B) Mujibur Rehman
C) Sheikh Hasina Wazed
D) Ghyaga Miya
Ans:B

8. The place known as the roof of the world is:

A) Tibet
B) Japan
C) Kashmir
D) Iceland
Ans:A

Rate this Article 
Useful or not     
 
 
Syndicate This Article?
Comments (0)
Related Articles